16 de desembre 2007

Aquest post servirà per dues coses. En primer lloc per comentar-vos que aquest blog ha rebut la distinció de BLOG SOLIDARI. Aquest reconeixement, el banner del qual ja he penjat a la columna de la dreta, m'arriba GRÀCIES a l'amic Jesús M. Tibau. La distinció de Blog Solidari la tenen aquells espais que es considera que comparteixen idees i opinions amb qui en fa entrega o que, senzillament, donen a conèixer el seu parer i coneixements de forma altruista, generosa i voluntària. Dit d'una altra forma, com diu en Tibau, és per als blocaires que son feliços compartint que, en el fons i també en presencia constant, és el principal objectiu d'aquestes eines de comunicació anomenades blogs. Com es tracta de compartir i pel plaer que ara tinc de fer entrega d'aquesta distinció a alguns blogs, vull que en gaudeixin tres però un d'ells ja la té o sigui que la donaré a dos blogs que segueixo molt i que m'ensenyen moltes coses noves a més de fer una labor important en la nostra societat i cultura. El Josep Maria Yago ja el té o sigui que els hi dono al Mon de La Garrofa de Mont-roig i al Consueta de la Consuetudinarium.Per cert, un segon agraïment justament al Consueta perquè aquesta setmana ha dedicat la banda sonora del seu blog al meu blog. Moltes GRÀCIES i enhorabona per l'encert en les cançons i temes que has triat perquè l'has encertada de ple. Per acabar, encara parlant del Consueta, us RECORDO que vaig apuntar-me al Tradiblog del qual en vaig parlar en aquest post. De moment ja en formen part com a membres 18 blogs i la llista creix. En teniu encara més informació aquí.

6 Responses so far.

 1. felicitats t'ho mareixes

 2. enhorabona i gràcies, Oscar.

 3. mossèn says:

  felicitats, ara, pagueu vos la ronda !!! ... sí, pepsi, gràcies ... salut

 4. Anònim says:

  Felicitats per la feina ben feta amic meu. Moltes gràcies pel teu reconeixement. Estic molt emocionat i contentissim. No se que dir. M'has deixat parat i molt feliç. Ja he posat el bànner al seu lloc. Repetixo mercès de tot cor. Ja parlarem Oscar. Fins aviat.

 5. Mon says:

  Gracies, company..entro fa una estona i em trobo aquest reconeixement gracies i felicitats alhora i com deia aquella folklorica.."me embarga la emosion..." Ei em ronda una idea pel cap...l'hem de montar i grossa ja en parlarem un dia d'aquests

 6. Gràcies a tots i felicitats a vosaltres dos. Mon, ja em diràs. Tu demana.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -