UNA NOVA VEU, UN VELL I BELL TEMA

De tant en tant faig concessions sobre els meus gustos musicals i penjo algun vídeo en aquest blog. Una de les meves passions es diu Kate Bush. Aquesta cantant anglesa amb una veu fina, melòdica i única sempre m'ha sorprès gratament i sobretot als seus inicis. Un dels temes més coneguts el canta amb el Peter Gabriel i es diu Don't give up.
Fa una estona, fent una ullada i buscant coses d'ella, he topat amb un nou valor musical. Es diu Hayley Wenestra, és de Nova Zelanda i té 20 anyets. L'any passat va fer la gira mundial amb el projecte musical Celtic Woman que us recomano molt. El vídeo que ara veureu és de la Hayley i canta un dels clàssics de Kate Bush amb una orquestració molt bona. Espero que us agradi perquè a mi m'ha impactat molt gratament. I per si no en teniu prou, us poso un segon i un tercer vídeo de la mateixa canço però en una altra versió. En aquest cas la primera va a càrrec de les Puppini Sisters que van fer la gira espanyola de Franco Battiato l'any 2003 tot fent els cors a Manlio Sgalambro. La segona la canten i toquen els membres de la Ukulele Orchestra. Sota el primer video hi ha els enllaços amb els altres dos.


Versió de les Puppini Sisters

http://es.youtube.com/watch?v=B1cHfzmi5Ic&feature=related

Versió de la Ukulele Orchestra

http://es.youtube.com/watch?v=NSed1K-QNMc&feature=related

Comentaris

Jobove - Reus ha dit…
Molt bon post de música en tindries que posar més, tots tres son molt bones versions, he quedat gratament sorprés dels Ukulele
(com a bon pirata informàtic, ja les estic buscant a la emule)
salutacions
Oscar Ramírez ha dit…
A l'Emule hi ha alguna cosa d'ells però poca. Els videos del Youtube estant molt bé. Has de posat Ukulele Orchestra of GB perquè n'hi ha altres però els bons son ells. Hi ha una cançó que porta com a títol Haydn (crec) i que és un remix de temes clàssics que val la pena escoltar, de veritat.
Gràcies per animar-me a posar més posts de música perquè realment jo en posaria molts més i ganes no en falten.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS