I JO, QUE CERCAVA ROSTRES



Si l’objecte del teu desig és cercar mirades sempre hi ha espais i racons que t’esperen. Si els rostres et parlen i els personatges es donen, i et diuen sense moure els llavis, és evident que esperaven que tu els miressis. 

Fez, Casablanca i Rabat són tres indrets on trobes personatges desitjosos que mostrar-se als teus ulls, desabillar-se sense vergonyes i ensenyar, com diria el gran Khalil Gibran, el seu rostre per primer cop perquè el sol el besi. 

La gent d’aquestes tres ciutats es dóna i regala només a aquell que els mira i entra en la seva ànima. No hi ha privacitat ni conflictes quan es produeix aquest gest, no calen arguments ni explicacions. Entre plat i plat de cargols (quins bons records dels cargols d'Oporto), de tajines i hariras, tastant les zaaluk o fent el té, i els aromes a especies i els colors dels carrerons, el soroll dels mercadets i els silencis de la nit sempre neta, hi ha els rostres i les mirades que us dic. 

I jo, que cercava rostres, i me’n van regalar uns quants a Egipte o fa ben poc a El Salvador, tinc ara la motxilla mental plena de més imatges. Enrere hi ha el temps perdut per haver construït carreteres sobre sorres movedisses. Davant, un camí que neix a cada pas amb la fermesa del trepig que ara si es compassa en una direcció segura. 

I jo, que cercava rostres..















Comentaris

Anònim ha dit…
En aquestes imatges hi ha captats molts sentiments: alegria, preocupació, infància, secret i misteri. Molt bé paio!

Anton
Oscar Ramírez ha dit…
Si Anton, cada imatge té el seu moment i el seu perquè. Quan tires centenars de fotos sempre queden les que buscaves i altres que mai imaginaves.
Oscar Ramírez ha dit…
Per cert Anton, recomenable al cent per cent el Riad El Amine a Fez. Quin goig company!
Anònim ha dit…
Al final me fue imposible Óscar.

M.H
Oscar Ramírez ha dit…
No te preocupes. Hay más días y más salidas, más ocasiones. Este finde vuelvo a desaparecer pero en este caso es más privado y ya tengo compañia jeje. Pero tranquila que te aviso en breve para el próximo.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS