EL LLIBRE, AL DIARI



Quan inicies un procés i aconsegueixes tancar-lo, alleugereixes molt de pes a l’equipatge. Avui, al Diari de Tarragona, l’Abel explica que ara, amb el llbre de la Cris enllestit, pot tancar una etapa (capítol) molt important de la seva vida. Això no vol dir pas que oblidi –mai ho farà- sinó que passa a un estatus on la Cris serà un bell record pressent i no un instant mental de dolor. Ells sempre s’estimaran com el primera dia, malgrat la distància i l’absència. 

L’entrevista publicada al Diari serveix per parlar d’un llibre que narra la grandesa d’una persona que va lluitar fins el final i que hauria de servir d’exemple per a totes aquelles altres persones que es mostren més dèbils en moments de malaltia o que la pateixen i no saben com afrontar-la. Plantar cara al moment és difícil però hi ha gent que ho fa tot molt més fàcil. 

Us recomano llegir l’entrevista sencera amb calma i amor, el mateix que hi hem posat escrivint el llibre que presentarem demà dijous, a les 19hh al Col·legi Vedruna Sagrat Cor de Tarragona. Hi haurà moltes sorpreses però, sobretot i molt especialment, hi haurà tendresa al voltant d’una historia que, com diu avui l’Abel, no s’atura malgrat passi a un altre pla on tot és més portable i assumible. 

Podeu ampliar l’entrevista clicant sobre ella. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA