ENGRUNES DE COLORS: TARONJA-BLAU



El blau del fons s’ha esquitxat de resplendors taronges. Petites pinzellades que apareixen i desapareixen segons els moviments que provoca la brisa fregant la superfície de l’aigua.

El cos hi ha entrat i està nedant. Ho fa a poc a poc, sense un objectiu on arribar, aturant-se de tant en tant per mirar la vorera groga, solida i compacta que ara mateix és força lluny.

El cos se sent voltat de blau per tot arreu. Li entra pels ulls, n’escolta el so i nota el tacte fred que li esborrona la pell. Sent com l’ànima li blaveja mentre l’aigua el fa surar, sense posar els peus a terra, aguantant-se pel moviment dels braços, com si volés sense lligams.

Té ganes de bellugar-se al ritme del mar sentint que el moviment arriba sense haver-lo provocat, com el parpelleig capriciós del taronja sobre el blau.

L’home en comunió amb l’atzar, l’home integrat en la natura. Com el paradís.

Comentaris

Unknown ha dit…
Tot i que tinc esborronada la pell, el blau em cautiva, el taronja m'atrau, el groc em te presa...no hi ha destí, només camí... Seguiré nedant amb els ulls tancats i deixant-me portar pel ritme del mar...

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA