JA HA POSAT LA POTA


Ja havia advertit que la nova Ministra de Cultura escollida per Zapatero feia mala pinta i portaria problemes. I ha tardat només dos dies a posar la pota i atacar-nos als catalans. Ángeles González-Sinde, la defensora del canon digital i de la SGAE, la coguionista de guions absurds de pel·lícules nefastes, ha donat suport al polèmic Manifiesto por la lengua que van impulsar al seu moment els impresentables Fernando Savater, Albert Boadella, Mario Vargas Llosa, Arcadi Espada o Félix de Azúa entre altres. Segons la Ministra el castellà està marginat en algunes comunitats i entre aquestes, Catalunya. Ha tardat 48 hores en posar-se en contra als catalans i guanyar-se als defensors de la España més fatxa i menys democràtica que ens voldrien veure morts i enterrats. Zapatero li faria un favor a la Ministra si la tingués ben controlada o li posés un protector facial estil Hannibal Lecter. Mal comencem amb relliscades com aquesta.

Comentaris

MARTELL DE REUS ha dit…
El president de govern español, Sr. Rodrígues, està fent com el seu antecessor, el Sr. Aznar: En el seus respectius primers mandats es manifesten com "amics" dels catalans, després en el seus segons mandats demostren el que en realitat senten: una manifesta hostilitat envers nosaltres.
Anònim ha dit…
No crec que hagi sigut cap relliscada. En ZP ja sabia a qui nombrava. Ha de contentar a alguns sectors de la societat espanyola, i de fet el PSOE és ple de gent que pensen com la González-Sinde.
Laia Martínez ha dit…
efectivament, jo també penso que no és cap relliscada. Em sap greu malpensar, perquè ZP m'ha caigut sempre bé, però ara ja s'estan passant de la ratlla. Estava escrivint un post sobre la llengua i la ministra, però me volia informar abans d'opinar sobre el tema, però després de llegir notícies, i comentaris fets en dos grups creats al facebook (suposo que òscar, ja els coenixes pq t'he vist per alli agregat!) i tota la pesca ara puc dir que no me puc creure que una persona que pensa que el castellà està marginat a catalunya pugui ser ministra de cultura de l'Estat Espanyol. És una vergonya, i m'indigno, perquè sí, perquè acabo pensant que realment tot va fatal, i que l'únic que els interesa és omplir-se les butxaques i a pastar fang, tu. Només espero que amb la pressió d'internet puguem fer alguna cosa, és per tenir esperança d'algo, és que és molt fort k akesta dona faci guions de pelis horribles, que discrimini les llengües del seu país i que a sobre digui que per a què volem ADSL més potent, que no fa falta, ah! i que estigui a favor de les SGAE i que li agradaria aplicar una llei com la que , afortunadament, no s'ha akabat aprovant a França... Deu ni do, eh! això no és on bon exemple!!! (pots estar content Òscar, avui m'he desfogat jejej)
Apa Noi ha dit…
oscar
tranquil que el JESULIN , FARA UNA QUEIXA FORMAL
Albert ha dit…
la dreta rància tampoc li agrada aquesta pàjara...mira't el meu post al respecte, o la moviments al facebook en contra d'ella.
Oscar Ramírez ha dit…
Martell: estic molt d'acord amb tu. Tot fent memòria del que comentes de l'Aznar, és cert que va fer igual.
Oscar Ramírez ha dit…
Marti, lligant-ho amb el comentari del Martell, efectivament no és cap relliscada. Això no passa perquè si, així de senzill. Hi ha un rerefons amb molta mala llet.
Oscar Ramírez ha dit…
Laia: molt bona explicació. I extensa, jajajaja. És cert que aquesta nova ministra té pinta d'impresentable i que la seva carta de presentació no podia ser pitjor.
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, jajajaja, tu i el jesúlin, jajaja. Vols dir que ho arreglarà?
Oscar Ramírez ha dit…
Albert, molt bon post el teu. Als grups del Facebook anti-ministra ja m'hi he sumat.
Jesús M. Tibau ha dit…
per a comprovar el perseguit que està el castellà a Catalunya, només cal donar una volta pels quioscs, per les llibreries, fer zàping a la tv o demanar un suc de préssec en un bar.
Oscar Ramírez ha dit…
Jesús, és ben cert i l'exemple més bo que comentes és el del suc de prèssec. A un 90 per cent dels bars no sabrien ni què es un suc ni un prèssec. La frase de resposta seria: ¿Perdon, que me ha pedido? A alguns llocs fins i tot estalviarien la primera paraula.
Anònim ha dit…
Hello all
cheap meridia
If there are other concerns that are still bugging your mind, ask your doctor before taking Meridia.
[url=http://www.annihilation-guild.org/]order meridia[/url]
However, there is a high danger of having undesirable reactions.
http://www.annihilation-guild.org/ - meridia medication
Your doctor must be notified if any of these side effects surfaced.
Anònim ha dit…
Federal Drug Statute Of Limitations
http://pshomecentral.com/ - generic cipro
Since we have two varieties you must be thinking that we are using both drugs for different purposes, but actually we are using it to cure viral infection.
[url=http://pshomecentral.com/]purchase cipro[/url]
In today’s market mainly you can see two types of Cipro products one is Cipro capsule and other is Cipro oral suspension.
cipro ciprofloxacin

According to medicinal act this drug cannot be sold to people who aged less than 18 years.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS