LA PASSIÓ PELS XIRINGUITOS
Són les 14:55 i me'n vaig a dinar al xiringuito Marino de Cambrils, el millor amb diferencia. Dic això perquè es noti que ja és aquí la Setmana Santa i amb ella, els xiringuitos ben oberts. Què en faríem els amants de les bones menges a l'aire lliure sense aquests establiments? Hi ha qui els eliminaria però de moment, passi el que passi, els tenim. Acabada la Setmana Santa haurem d'esperar un mes i després ja serà un hàbit esperar el cap de setmana per gaudir dels xiringuis i els guiris (sovint de la mateixa Catalunya) que tornen ben torradets de la platja. De fet els xiringuis tenen punts en comú amb la Setmana Santa: anar-hi és una passió i als mesos d'estiu aconseguir una taula es converteix en una llarga espera, una processó de gent esperant el seu torn per aconseguir el menjar beneït que es transforma en tapes de gambes, cloïsses, closa per un tubo i arrossos caldosos de llamàntol.
Pel que fa al Xiringuito Marino, a la Platja Horta de Santa Maria de Cambrils (mireu les fotos), us el recomano al cent per cent. Una cuina excel·lent, un servei de primera i unes vistes envejables. A la tarda, si supero el dinar que m'espera, seguirem treballant.
Pel que fa al Xiringuito Marino, a la Platja Horta de Santa Maria de Cambrils (mireu les fotos), us el recomano al cent per cent. Una cuina excel·lent, un servei de primera i unes vistes envejables. A la tarda, si supero el dinar que m'espera, seguirem treballant.
Comentaris
NO PERDIS L´ANTIGUETAT
SALUT I BON PROFIT
Fins la propera!
p.d: aksta setmana vaig anar a una xerrada de la Terribas, me va encantar!!! la coneixes personalment? he fet un resumet dalguns aspectes k va comentar, me va fer reflexionar, la veritat, si te ve de gust mira.t'ho, ja me diras k ne penses!
petons
La Terribes no em fa el pes. Al principi m'agradava però al final em va començar a cansar i ara no em convenç gens. A més ja se li ha vist la llauna i tots hem vist cap a on escombra.