TOT S'ACABA I TOT COMENÇA

Unes coses acaben i altres són a la cantonada. Els deu dies de relax al càmping Torre de la Mora s'han esgotat aquest diumenge. Ha estat una experiència fantàstica. La mobilhome on hem estat aquests dies era just davant del mar i des d'allí hem vist com s'amagava el sol, com tornava a néixer de bon matí (mireu la foto feta per la Mar) i, fins i tot, hem viscut en directe la tempesta de la matinada del diumenge. Tot i ser de càmping hem fet vida quasi normal a nivell laboral. S'ha anat a treballar o s'ha treballat amb el portàtil, vam ser a Tarragona la diada de Sant Jordi i vam gaudir dels amics que van venir a sopar a la nostra mobilhome. Aquesta estada de relax també ha servit per a comprovar l'abast de la crisi i la seva afectació a les butxaques dels ciutadans en els seus moments d'oci. La nit del València-Barça els bars de la zona eren plens com sempre, el càmping tenia un nivell d'ocupació molt alt i els seus usuaris han seguit comprant allò de sempre al seu supermercat. El nombre de rulots i tendes d'acampada que es planten a principis de temporada no ha davallat i els caps de setmana els carrers del càmping eren plens de nens corrent i pares parlant. Es nota que la gent, amb la crisi, no vol deixar de gaudir i destina diners a l'oci. El super no és car i el lloguer de les places per situar les caravanes i tendes o el lloguer de bungalous i mobilhomes no s'ha augmentat. Tot ajuda.
En tot cas, els deu dies s'han acabat i aquest dilluns toca iniciar una nova experiència professional. El repte és important i l'agafo amb molta il·lusió. Treballaré de matí, jornada intensiva i tindré les tardes lliures. Les dedicaré, com fins ara, a mantenir ben viu aquest blog, a devorar llibres, a les tasques de president de la comunitat i a altres funcions relacionades amb la política, una de les meves principals passions. En aquest sentit, aviat hi haurà sorpreses. De moment això és tot. Mireu la foto de la sortida del sol, gaudiu-ne.

Comentaris

Robert Bonet ha dit…
pensava que anava per mi :( un altre dia será...
Esther del Campo ha dit…
Bonica sortida del sol! És la platja de la Mora? Quines ganes de tornar a veure tot això!
Doncs espero que el relax hagi anat bé i que hagis començat amb les piles ben carregades! Ànims!
Agnès Setrill. ha dit…
Que bé tornar a la feina tant renovat!
Gràcies per la foto, me la miraré una estona,aveure si hi puc entrar i també dsconecto una mica!
Thera ha dit…
Tot 'lu' bo s'acaba!
Oscar Ramírez ha dit…
Robert, paciència. Jo maig he dit que fos el teu, jajajaja. Si que et puc assegurar una cosa: sempre deixo el millor pel final.
Oscar Ramírez ha dit…
Esther, SI, és la sortida del sol a la Platja de la Mora. Una passada, un regal pels ulls. Moltes gràcies.
Oscar Ramírez ha dit…
Agnès, gràcies a tu per observar-la atentament, amb calma. Intenta desconectar, va molt bé.
Oscar Ramírez ha dit…
Thera, quanta raó!!! tot lu bo s'acaba!
Robert Bonet ha dit…
... al respondre'm al missatge del fb pensaba que si... :( és igual, es un plaer llegir el teu blog de totes maneres ;). Estic a l'espera de lo "bo" doncs ;) jejejeje. petons i fins aviat!
Oscar Ramírez ha dit…
Ok, ha estat una petita confusió. De totes maneres, ves mirant, potser arriba el moment més aviat del què et penses. Una abraçada!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS