EL DECLIVI DE DON SANTIAGO


No sé qui proposa certes entrevistes a les reunions de redacció dels grans programes de ràdio quan preparen l’espai del dia següent o fan la reunió setmanal. Ho dic perquè no entenc quin cap pensant pot proposar entrevistar a Santiago Carrillo a aquestes alçades i arriscar-se a vendre un producte de baixa categoria. Em refereixo a l’entrevista que li van fer ahir a la SER a aquest senyor que al seu moment va tindre els seus mèrits però que ara sembla tenir el cap ple de despropòsits.
Parlo d’ún senyor que defensa la gestió de ZP, la mateixa que no defensen ni els seus companys de partit, que titlla a Convergència i Unió com un partit que “quiere solucionar la crisis atornillando a los más pobres porque es un partido de derechas sin más propuestas” i que defensa al jutge Garzón qualificant-lo com “un juez imparcial que ha atacado a todos por igual y tiene una imagen perfecta e intacta”. Ja no cal que us digui quina opinió en té del PP, el monstre culpable de tot.
Són algunes de les parles que han sortir de la seva boca. Santiago Carrillo hauria de quedar-se a casa ben calladet i gaudir de la jubilació que li toca per la seva edat. No seré pas jo qui negui tot allò que ha fet fa trenta , quaranta o cinquanta anys enrere, qui li tregui els honors adquirits. Si que sóc però qui li diu ara que a certes edats “en boca cerrada no entran moscas”.
Hi ha desenes de persones anònimes que poden enriquir molt més el magazine de tarda de la SER que no pas certes personatges intel•lectualment agònics. Més imaginació companys, més imaginació!

Comentaris

Ricardo Santiago ha dit…
bona tarda crack, quant de temps! (i sí, per culpa meua, tot bé espero, alguna sobrasada de sobres?)

res, vaig per feina...doncs sí noi sí, és allò que anomenen principi de peter (lo pan no, l'altre), quelcom que podria traduir, bèstiament, en que un inútil triomfa fins que s'estavella....en aquesta crisi econòmica n'hem vist molts d'aquestos (promotors, venedors de cotxes, immobiliàries...per no parlar dels bancs i caixes).

doncs això, aquest Carrillo, home amb punts foscors al seu passat (a vegades esbudellem només els polítics d'un costat o els empresaris per dir un parell, tot oblidant que de desastres a totes les cases en tenim), ara ja té una edat i l'envelliment no sempre acompanya igual.
l'altre dia sentia al president Pujol, i coi quina ràbia, quina ràbia que no hi hagi relleu, no ja a conveniència i unió, ni al psoe sucat amb oli, ni als bicicleterus, ni als esquerps-osos...enlloc hi ha relleu..

res, que em despito, que aquest home, lo Carrillo, mai va ser excessivament brillant, i si bé hi ha gent que serveix per les guerres, no tothom serveix per la pau, i molts pocs pels dos llocs...

una abraçada
Oscar Ramírez ha dit…
Estimat Ricardo, m'encanten els teus comentaris, un pel desordenats però ben entenedors. Ja és ben cert que a cap partit hi ha relleu i això preocupa. I també és veritat que més val plegar a temps que no pas seguir en primera linea, estil Carrillo, per acabar dient xuminades i falsedats. Apa! que estic molt content de retrobar-te. Una abraçada molt forta amic Ricardo!!!
Ramon Gras ha dit…
No hi ha res d'estrany en això. Aquest individu es va especialitzar en enaltir fins al ridícul a Stalin, i

Les matances de milers de persones a Paracuellos (organitzades per Koltsov però executades per Serrano Poncela -mà dreta de Carrillo i nomenat per ell- i militants del PCE) van ser seguides per l'empresonament, tortura i assassinat de milers de militants de CNt-FAI i del POUM a les txeques o fora d'elles, però executades per indivudus del PCE-PSUC i sinistres agents (com Erno Gero) soviètics.

Ara, PRISA (el president de Sogecable és Martín Villa, expert en terrorisme d'Estat, vegi's Cas Scala)el conviden a les "tertúlies de savis".

Tot quadra.
Anònim ha dit…
Oscar, tu primer error fue escuchar la SER.
Y no sigo porque me he tomado un par de birras y puedo decir cualquier barbaridad de este fascista disfrazado de rojo. Y su peluca? Ayyyyyy su peluca.
Lo que todavía no he encontrado son sus méritos, pot ser traicionar al proletariado?
Un saludo de Ernesto
Oscar Ramírez ha dit…
Ramon Gras, veig que coneixes bé el tema i la trajectòria de Carrillo. És el que passa, uns mitifiquen i santifiquen a persones que realment són dimonis. Gràcies per la teva aportació.
Oscar Ramírez ha dit…
Ernesto, jamás escuho la Ser pero se me ha roto la antena el coche y solo puedo oir la Onda Media con lo cual me quedan pocas opciones.
Lo de la peluca, muy bueno, jajajaaja.
Gracias por el comentario.
Por cierto, yo tampoco he encontrado aún sus méritos.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS