09 de març 2010

Canal Català Tarragona estrena avui la seva nova pàgina web. La televisió de Tarragona, indret on vaig tenir el plaer de treballar durant quasi quatre anys i on ara puc col·laborar periòdicament com a contertulià, llença a la xarxa un producte que feia falta. El nou espai on line permet conèixer més als companys que treballen en aquest mitjà i, encara més important, visionar programes ja emesos.
Aquest nou servei de televisió a la carta em sembla molt útil perquè pots recuperar programes que volies tornar a veure, espais que ara no són a la graella o documents que has de visionar per motius professionals o simplement per plaer. La web ofereix més opcions com la possibilitat de demanar un vídeo en concret, llegir les últimes notícies o consultar la programació del dia.
La qualitat actual dels programes de Canal Català Tarragona és innegable i ara tocava la cirereta del pastís, aquesta web que us recomano i que penso consultar sovint. Mireu-la fent clic aquí.

Joan, Ivan, Carles, Oriol, Mar, Alexandra, Tomy, Cano, Rafa i totes les altres persones que hi treballeu, enhorabona i endavant!

4 Responses so far.

  1. Vicenç says:

    Fa temps que esperavem debats com els que ara fan a inicis de setmana. En global a mi m'agrada molt aquesta televisió.

  2. Anònim says:

    Más vale la de Tarragona que otras que solo reparten telebasura (telecinco o antena tres).

  3. Vicenç, tot allò que és bo, es fa esperar. Han tardat però ja tenim debats i crec que són molt útils.

  4. Anònim, ahora y siempre. Es mejor una programación local hecha con esfuerzo que la porqueria que nos reparten las grandes cadenas.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -