06 de març 2010

Vivim d'emocions, de les emocions. Ens envoltem dels moments que toquem amb les mans i el cor, ens deixem envair de l'espai on residim i habitem en una pau interior provocada pel caos que ens allunya de la vida mes senzilla que hauríem de fruir i desconeixem fruit del propi caos on ens submergim.
Ens convertim en capbussadors d'idees que mai tindríem si no existissin les vivències, volem quedar-nos al darrer espai forani on hem caigut, ens autoproclamem ambaixadors dels indrets que ens eren estranys i ara ens son propis.
Esdevenim companys eterns de paisatges nous, animes bessones de gent amb qui no hem parlat però pretenem conèixer des de sempre. Repassem racons en una imatge que dura segons i en relatem tota una aventura incapaç de narrar en tres vides.
Vivim a l'instant, passius i impassibles, amb temor de segons i valentia de dies, ens imposem ser joves en la maduresa per no haver estat madurs en la joventut. esmicolem sentiments i èpoques, les convertim en nous horitzons, capítols del nostre propi llibre que es diu vida.
I aixi vitals a estones i foscos en moments, viatgem en el temps, dia a dia. No importen les distancies, ni els noms de les ciutats i les persones. Som, de nou, nòmades del nostre temps que es muda a cada instant.

3 Responses so far.

  1. Anònim says:

    que profund i que bell. Enhorabona per saber escriure tan bé.

    - Joan V -

  2. Anònim, que em posaré vermell, moltes gràcies. Nomès cal dir el què et passa pel cap i pel cor. Gràcies de nou.

  3. perdona, Joan V, no havia vist el teu nom abans i per això he posat anònim.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -