PROU ANIMALADES, NO ALS TOROS


El debat ja està servit. El Parlament de Catalunya ja és el pol d’atenció informativa del país i especialment per aquells que senten odi i menyspreu per Catalunya. La Iniciativa Legislativa Popular que centra aquest debat i que demana la prohibició de les corrides de toros a Catalunya és el principal èxit per als qui al seu dia la varem signar però falta saber què passarà al final. La Comissió creada al voltant d’aquesta Iniciativa no ho té fàcil. Aquesta primera jornada ha estat la de la demagògia que ha portat fins al palau parlamentari en Salvador Boix, l’apoderat del principal torero espanyol en aquests moments, José Tomàs.
Boix ha obert tant la boca que ha arribat a dir una bajanada tan grossa com aquesta: el Parlament de Catalunya deu una disculpa als aficionats a la tauromàquia. Un altre dels protagonistes ha estat en Joselito (el torero, no pas el cantant) i en Jaume Josa que és representant de la Plataforma per la promoció i difusió de la Fiesta Nacional. Alguns d’ells han tingut la gosadia de comparar la matança del toro a la plaça amb la caça del senglar o la pesca esportiva. A la foto del post veieu al senyor Jorge Wagesenberg, físic de la Universitat de Barcelona, que ha mostrat als partidaris de les corrides i la matança de la plaça estris que utilitzen per torturar al brau com ara una banderilla. Per a ells, aquest element forma part de la festa i és semblant a un escuradents, inofensiu.
Espero que s’imposi el seny en aquest debat i que es prohibeixin per sempre més les corrides de toros a Catalunya i, per extensió, a tot el planeta. Si gaudeixen clavant-se banderilles i estocs, que s’ho facin entre ells, apoderats, toreros i partidaris de la Fiesta, a casa i en silenci.

Comentaris

Anònim ha dit…
Wagesenberg ha fet una gran demostració de l'animalada que fan els partidaris de la fiesta nacional.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, completament d'acord. A veure qui guanya aquest debat/batalla.
Anònim ha dit…
Voteu SI!!!ENQUESTA A TV3: El Parlament de Catalunya ha de prohibir les corrides de toros?

Entreu i voteu, només són 2 segons! I va guanyant el NO!

COMPARTEIX! QUE VOLI!

http://www.tv3.cat/enquesta/31732/El-Parlament-de-Catalunya-ha-de-prohibir-les-corrides-de-toros

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS