TENEN EL CAP A LES FOSQUES


La situació a la Costa Brava és insostenible i l’actitud del govern català i de la companyia Endesa una autentica vergonya. Els habitants i comerços gironins han hagut de patir desenes d’hores a les fosques i ara, de nou, tornen a estar-hi. Tot per culpa de les instal•lacions d’una companyia que, com moltes altres, tenen el monopoli del seu sector i fan allò que els rota sense cap problema.
Torres elèctriques que semblen fetes de paper i enganxades a la terra amb celo, subestacions que no aguanten cap pressió i un servei d’avaries que, lluny de col•lapsar-se, té els nassos de despenjar els telèfons quan hi ha problemes i milers de trucades dels usuaris demanant explicacions.
Enmig del caos hi navega la nostra administració, també avariada per culpa dels cap inoperants que la gestionen, que enlloc de posar-se a treballar i ajudar, gira l’esquena i no té ni els pebrots d’obrir expedients i sancionar amb multes milionàries al monopoli d’Endesa. Els hotels estan a les fosques i sense clients, els comerços han perdut part dels seus productes, les cases particulars han acabat amb les existències d’espelmes i el tripartit ha acabat amb la paciència de tots.
Plogui o nevi, amb incendis mal gestionats, la cadira imantada els manté ben asseguts i tranquils. Aquí ningú plega ni dimiteix. És l’art de tenir la cara massa dura i el cervell massa encongit. Ens governen totxos amb americana i corbata, personatges in sensibles que tenen el sentit de servei ciutadà allà on l’esquena perd el seu nom. Els seus caps estan igual que la Costa Brava, a les fosques.

Comentaris

Josep Maria ha dit…
A alguns hotels de Lloret encara no tenim llum a hores d'ara i Endesa ens diu que encara n'hi per hores. El Gremi els denunciarà i aconseguirem depurar responsabilitats. Gràcies per denunciar aquest problema des de les comarques tarragonines.
Oscar Ramírez ha dit…
Josep Maria, moltes gràcies a tu per entrar a aquest blog i explicar aquest problema que esteu patint en primera persona. Em sembla una absolta vergonya i si puc fer alguna cosa per ajudar-vos, demaneu.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS