NO ELS VOLEM AQUÍ


Ja sabem que hi ha crisi i que les previsions d’ocupació hotelera a la Costa Daurada no són les que tothom voldria. Ja sabem que cal cercar noves formules per incrementar la presencia de turistes a les nostres poblacions però tot té un preu i uns límits.

L’arribada de 4.000 universitaris britànics a Salou ens ha de preocupar pel rerefons que té la seva arribada a aquest municipi costaner. Han vingut a practicar l’esport de dia i a emborratxar-se de nit. Formen part del programa Saloufest que lidera l’agencia Solactive Tours, empresa que ven Salou com un municipi de referència per al consum d’alcohol i la disbauxa i la farra amb descontrol.

Amb aquesta arguments que per als joves són els grans atractius, quin anglès adolescent es perdria l’estada a la capital mundial dels cubates i la cervesa a preus barats i amb el 2x1?

No hi ha res més complicat de controlar que un ramat de joves en edat complicada i abandonats als vicis més contagiosos en època de creixement. La policia local de Salou passarà una setmana delicada intentant que la canalla que de dia farà esport acabi practicant el waterpolo en una piscina plena de whisky de garrafa o enrotllant-se amb les cheerleaders que, curiosament, també són a Salou aquests dies.

Les autoritats locals, diguis Ajuntament de Salou, haurien de ser les primeres en rebutjar aquest tipus de turisme. Els patronats de turisme, el local i el de la diputació, haurien de dir NO a aquestes contractacions. Calen diners, cal incrementar els nivells d’ocupació però a aquests preus. És una vergonya.

Comentaris

Anònim ha dit…
Has vist la imatge del Diari de Tarragona d'avui? Tots tirats a terra del pavelló plens de resaca. Quina pena de jovent.

Max
Oscar Ramírez ha dit…
Max, si que les he vist. I les del Punt on surten elles, les noies, amb una actitut més que provocativa que fa pensar en tot menys en adolescents. I aquests ens governaran en un futur... ufff!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS