PREGUNTES

Per què els frankfurts sempre fan aquesta mala olor i t’impregnen la roba amb la ferum que no et marxa fins que la rentes? Per què hi ha tanta gent poc preparada per atendre al públic rere una barra? Per què algunes persones posen en marxa negocis sense haver fet cap estudi de mercat ni haver treballat mai al sector que els ocupa? Per què no es preocupen certs propietaris de negocis de restauració a preparar-se per l’arribada de turistes que els parlaran en anglès i als quals no sabran com respondre’ls?

Si volem ser un país avançat i de futur ens hem de posar les piles. Cal que cadascú es dediqui a allò que sap fer i si no ho sap que abans d’iniciar la seva activitat n’aprengui. No serveix de res lamentar-se rere el taulell mentre passen les hores i els dies i no s’aprofiten les estones per millorar. Els temps de tot s’hi val perquè tothom gasta i ningú demana ni exigeix són ja història.

Ja no és només renovar-se o morir. Es tracta de sobreviure al dia actual per reinventar-se al següent. I no es pas filosofia barata ni poesia. O hi som o no hi som però so triem ser-hi hem estar-hi en condicions. Els experiments a casa i la realitat enfrontada amb serietat.

Comentaris

cantireta ha dit…
Et noto apagat... Sempre fem tard, i envegem els que se'n surten perquè han sapigut previndre's... Pensar amb el cap, decidir amb el cap. No sé si et serveix de gaire...
Oscar Ramírez ha dit…
No es que estigui apagat. Es que acostumo a ser crític i més quan visco certes situacions. De totes maneres crec que en temps difícils com els actuals es quan veus la gent que si lluita amb tot per tirar endavant els seus projectes i la que els posa en marxa per fer alguna cosa.
Per cert, has rebut el meu correu? Es que aquestes dies em falla bastant i ja tinc dubtes dels que arriben i els que no.
cantireta ha dit…
Sí, no pateixis. Te n'escric un altre demà al matí. Petó.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS