TOT ÉS POSSIBLE A LA PLANA RÀDIO

Els blogs tenen cada cop més importància i els companys de La Plana Ràdio ho saben. Per això van crear un espai anomenat blogejan on s'entrevista als autors dels blogs per parlar dels orígens dels seus espais, dels seus continguts i del seu dia a dia. El passat 21 de novembre el Josep Roig, responsable del programa en aquesta emissora, em va donar l'oportunitat de parlar sobre aquest blog. Va ser una entrevista molt amena, distesa, amable. El resum que n'ha fet al blog de La Plana Ràdio m'ha agradat molt, de veritat. Aquest és l'enllaç directe. A més, per aquells que vulgueu i tingueu paciència, us he penjat la gravació en qüestió. Espero que us agradi i ja avanço que, al final de l'entrevista, el Josep em demana que recomani dos blogs més per continuar aquesta roda d'entrevistes. A mi em va recomanar l'amic Jesús M. Tibau i li agraeixo de tot cor. Per cert, des d'avui he incorporat un nou link a la secció d'espais molt interessants. És el del blog de La Plana Ràdio que s'actualitza cada dia amb resums de les entrevistes als blocaires i amb tota l'actualitat de Santa Barbara i gran part de les Terres de l'Ebre.


Comentaris

Sindicat ASEMIT ha dit…
Benvolgut Òscar, com ja saps, per experiència pròpia, tan sols la perseverança en el llarg camí del moviment sindical ens pot dur a fer realitat valors com la pau, la solidaritat, la concòrdia, la prosperitat,...

Des del bloc del sindicat ASEMIT, volem desitjar-te a tu i a tots els nostres lectors i lectores, que passeun Feliç Nadal 2007 i que gaudiu d'un Pròsper Any 2008, amb salut, pau i... un Bon Acord de Condicions de Treball!

Amb els millors desitjos dels xicots i xicotes del sindicat ASEMIT

PASSA-HO!!
ahir et vaig sentir :-) Molt bé. dimarts alguns blocaires sortim a Canal Reus TV, al programa Clica
Oscar Ramírez ha dit…
Asemit: Bon Nadal a tots vosaltres tot i que ja us avanço que no puc passar res perquè mai passo a altres blogs comentaris del meu. Reitero, bon nadal a tots.

Josep Maria: Molt bé, de veritat. Tot el que sigui parlar dels blogs és molt bo i si a sobre és per la televisió, molt millor. Ja em diràs l'hora en concret i trànquil que les càmeres imposen el respecte que tu els hi donis.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS