JOAN, DESCANSA EN PAU AMIC


De la ràdio en tinc, com sempre explico, molts bons records. Els millors, els de l’època d’Onda Rambla. Eren temps en els que existia la veritable programació local, les delegacions i les emissores germanes, els equips de persones i els col·laboradors. 

D’aquells anys recordo quan vaig tenir l’ocasió de ser Cap d’Informatius de les tres emissores que hi havia d’Onda Rambla i Onda Cero a les comarques de Tarragona, emissores que dirigia el Pitu Tarrasa. A Tortosa hi teniem gent ben preparada, bona gent i bons professionals. La Pilar, en Pitarch, en Curto i al Joan Anfruns. 

Amb els anys, i per la distància, a aquests companys els veus menys però hi mantens contacte. Facebook és la mare dels ous en aquest sentit. Al Joan Anfruns el seguia des de feia anys, sabia què feia, com es trobava, com vivia els seus dies que, els darrers anys, no van ser fàcils. 

Els darrers anys seus van ser molt durs per la seva malaltia. Ell, ple de forces, anava gravant vídeos plens d’optimisme on mai es resignava a viure, on sempre demostrava la seva passió per la vida. Ara ens ha deixat i em dol molt. Tenia 56 anys i una carrera professional intensa i molt profitosa. Era una molt bona persona. Se’l trobarà molt a faltar.

Amic Joan, descansa en pau, reposa i guia’ns des del teu nou espai.  Molts ànims per la Pili, la teva dona, i tota la família. Al teu últim adéu, si res no falla, m'hi veuràs.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA