PARLAR O PARLAR PER PARLAR



Aquest post és visual perquè les paraules a llegir són a la imatge que l’acompanya. És la noticia publicada pel diari Noticies TGN sobre el meu recent nomenament com a President del Sindicat de Periodistes de Catalunya a la demarcació de Tarragona. Podeu ampliar la imatge i llegir fent clic sobre ella.

No cal que us digui que estic content per la publicació d’aquesta informació perquè hem de ser nosaltres, els propis periodistes, els qui difonem la nostra actualitat i activitat. També ho estic perquè sempre he dit que el moviment es demostra caminant. Això va per una persona en concret que un dia va tenir la gosadia, i l’acte boig, de posar en dubte la meva vàlua professional com a periodista i escriptor. 

No cal que parli més. 13 llibres publicats i aquesta noticia que han fet els companys del Noticies TGN, que es suma a les altres publicades sobre el tema per altres mitjans, ho diuen tot. I també les més que nombroses mostres de suport rebudes via Facebook i altres xarxes socials. Uns seguim envoltats de persones que ens estimen, cada cop més, i altres, com ell, fan el seu camí solets. El temps ho posa tot al seu lloc. També a les persones. 

Gràcies a tots i totes!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA