QUI ÉS EL POL?



La pregunta que sempre cau quan entrevisten al XavisS per parlar del seu nou disc és, senzillament: Qui és el Pol?

I no costa pas explicar-ho. Aquest dijous, quan hem fet la gira de mitjans de comunicació que ens ha permès estar un dia sencer junts i seguir compartint,  com sempre hem fet, ha tocat respondre a la pregunta. Consti que només he intervingut en antena a dues emissores perquè així s’esperava i que, tot és cert, m’ha portat bons records. 

Hem estat a Onda Cero, Cadena Ser, Tarragona Ràdio, Diari de Tarragona, Revista Cambrils, Constantí Ràdio i Ona La Torre. En tres setmanes més serem a Canal Reus i Tac12, en un més a la Xarxa de Ràdios Locals de Catalunya i en sis setmanes a Canal Terres de l’Ebre i Canal 21, les dues a Tortosa. 

Però tornant a la pregunta: Qui és el Pol?, la resposta és, com deia, ben fàcil. Tot seguit comparteixo l’entrevista feta a Ona La Torre on hem parlat del Pol en molts moments diversos de l'entrevista que, per cert, és excel·lent. Els propers dies aniré compartint les altres entrevistes. Hi ha desenes de comentaris sobre el tema a Facebook, desenes de tuits a Twitter que són les xarxes on més parlo els darrers mesos. Espero que us agradi. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA