DE LA MARIA AL PAU PASSANT PER ALTRES SONS



Coses de la vida. Arribes a l’un per l’altra i ells ja s’havien trobat molt abans. Al poc de descobrir la música de la Maria Coma, cap allà al 2008, vaig fer una altra descoberta, la del cantautor Pau Vallvé. Recordo que la sensació d’escoltar la música del Pau era estranya perquè per a mi la seva música és ideal per escoltar-la en ple hivern, quan més fred fa. Què voleu que us digui, funciono a sensacions i ell em provocava aquesta en aquell moment.

La música del Pau, sobretot les lletres, són molt introspectives, amaguen moltes emocions, tenen una alta carrega emocional. No m’ha deixat mai indiferent. Com la Maria, el Pau té elements que em captiven tot i que ella ho aconsegueix molt més. I com us deia al començar aquest escrit, arribes a un per l’altra i veus que ells ja es coneixien. El Pau i la Maria van fer un disc conjunt sota el nom artistic de “U_mä”.

Us recomano aquest treball si us agrada les cançons que us he anat compartint aquests dies de la Maria i les que avui, i els propers dies, compartiré del Pau. Mentre no escolteu als U_mä, em permeto de posar-vos una cançó del Pau Vallvé que es diu “Amics dels cirerers”. La història és tendra i senzilla. El Pau i la Maria van ser parella i quan van decidir deixar-ho, el Pau li va escriure aquesta cançó a ella. Comparteixo la versió del videoclip oficial tot seguit però us enllaço a un segon vídeo on els veureu als dos cantant aquest mateix tema i un altre molt maco (AQUÍ). Es dóna el cas que als concerts de la Maria el Pau és el bateria i que als concerts del Pau la Maria toca el piano i fa veus.  


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS