UNA ALTRA MUSSA, UNA ALTRA MARIA




No sé que tenen les Maries que m’alimenten tant i no parlo pas de les galetes. Aquest cap de setmana ha estat de coneixences i d’apropaments. Hi ha hagut temps per parlar cara a cara amb muses per primer cop i per compartir cafè amb altres rostres ja coneguts que fa temps que no veia. 

La música nodreix, ho he dit sempre, i alimenta al màxim si qui l’ha cuinat te la serveix en safata i et diu quins ingredients hi ha posat perquè allò, aquell disc o cançó, t’ompli tant l’ànima i es faci tant mengívol. 

Abans d'ahir i ahir mateix us avançava un nou nom del qual aniré parlant les properes setmanes, una nova musa que m’inspira, em fa respirar i m’enamora. La Maria Rodés, així es diu, és capaç de traspassar-nos la pell i acaronar-nos per dintre xiuxiuejant les seves melodies amb tanta tendresa que només necessites pau. 

Ahir us la donava a conèixer cantant coples – perquè el seu últim treball és tot de versions atrevides de coples clàssiques – i avui us la descobreixo amb aquest tema molt més intimista anomenat “Desorden”. La Maria té 29 anys, és de Barcelona i ha gravat ja quatre discos en solitari.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS