LA PLAÇA DE LA VERGONYA

La imatge que acompanya el post és de la plaça dels Pins, a Vilafortuny. Ara, a part dels pins, és també la plaça de les bosses, de les caques de gos i la porqueria diversa que s’hi acumula i ningú retira. L’administrador, a través de l’empresa que gestiona la zona, no ho fa per deixadesa i cara dura. Els serveis de neteja de l’Ajuntament tampoc hi entren perquè, visca les excuses, diuen que ha de netejar l’administrador i que ells no han de fer res fins que no se’ls recepcionin els serveis.

I els uns pels altres, tenen la plaça que fa pena i als pares dels nens que hi podrien jugar tranquil•lament amb un mosqueig de primer nivell. Òbviament els petits no poden utilitzar el parc perquè o trepitgen una caca o ensopeguen amb una bossa. Tot gràcies a les ineptituds dels qui els trepitgen com a persones, empresa i consistori. Tot gràcies a la passivitat de dos col•lectius, empresarial i polític, amb qui no cal confiar.

El proper any els pares que ara es queixen tindran sort. El proper any hi ha eleccions municipals i sobre el mes de febrer o març veuran com un dia, recent llevats i disposats a dur el nen o nena a escola, el parc dels pins està impol•lut, net i endreçat. Hi haurà fet la brigada de l’Ajuntament en una acció que només marca precedents dos mesos abans de les votacions.

Mentre no arribi el moment, que els pares es facin fotre i als nens els bombin. És la cultura socio-politica de llençar la pilota al terrat veí enlloc de sancionar l’administrador per cobrar i no netejar o, senzillament, assumir el compromís de netejar allò que no netegen els altres.

No els importa si l’AMPA de Mas Clariana o l’Associació de Veïns de Mas d’En Bosch es queixen més o menys perquè no els importa el fons sinó l’època. Els crits i les protestes sonen més fort quan hi ha l’urna a la cantonada.

Comentaris

Anònim ha dit…
És el que passa sempre al món de la política. Tothom prova d'espolsar-se les culpes i trobar culpables fora d'un mateix. I sí, quan toquin eleccions llavors corrents tot net i polit i amb algun candidat fent-se la foto.
Agnès Setrill. ha dit…
No m'extranya gens que al passar per aquí t'inspirés fer-ne un post, realment la imatge s'ho val.
Oscar Ramírez ha dit…
Albert, tens tota la raó, és l'art de ña demagogia i a Cambrils en saben molt.
Oscar Ramírez ha dit…
Agnès val la pena i és de pena, com els culpables de fer-la possible.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS