MEDI AMBIENT TREU LES TISORES

El Ministeri de Medi Ambient ha decidit tornar als temps de repressió i control dels mitjans de comunicació, en alguns casos no cal tornar perquè mai han marxat, i ha prohibit l’emissió d’un documental que va encarregar ara fa tres anys la Ministre Cristina Narbona sobre la destrucció del litoral espanyol.
El reportatge forma part d’una sèrie anomenada “Las riberas del mar océano” i el pressupost pagat per Medi Ambient a Televisión Española, autora de la sèrie, és de 1.292.874 euros, una autentica aberració.
Deixant a banda els diners, Medi Ambient ha prohibit que s’emeti per televisió perquè li sobren dos minuts. Són 120 segons dedicats a parlar de la corrupció urbanística com a un dels causants dels mals del litoral. El govern volia que es parlessin de flors i violes però quan ha vist que es cantaven veritats ha tret les tisores per aplicar el tall a la cinta sense el permís del responsable del documental que es nega a tocar el contingut.
Com ja sabem que NO veurem mai aquest documental sencer, em permeto posar el contingut que Medi Ambient vol censurar i deixo clar que estic totalment d’acord amb el text que ara podreu llegir:

"La costa concentra una parte sustancial de los delitos contra el medio ambiente y el urbanismo, de viviendas ilegales y de sentencias de demolición. Tras ella se esconde la complicidad social con la corrupción urbanística, que se manifiesta por la connivencia de algunos funcionarios, cargos públicos, profesionales y empresas de suministro. Todos ellos han consentido las actividades ilícitas y las prácticas corruptas. ¿Por qué hay tantos desmanes, abusos y corrupciones?". "Gran parte del litoral español está en manos privadas, urbanizado, alterado profundamente o destruido. En muchos casos no existen las servidumbres de paso, protección y acceso al mar"

Apa! Aquí ho teniu i que es facin fotre a Madrid. Si volen censura que se’n vagin a governar a la Xina (mai millor dit) i ens deixin en pau amb la nostra estimada democràcia.

Comentaris

Jesús M. Tibau ha dit…
ai! la mania d'amagar la merda sota les catifes
Unknown ha dit…
El peor enemigo del territoria y el medio ambiente son los ayuntamientos y si estan connivencia con el gobierno autonómico el resultado es Valencia
Unknown ha dit…
El peor enemigo del territoria y el medio ambiente son los ayuntamientos y si estan connivencia con el gobierno autonómico el resultado es Valencia
Oscar Ramírez ha dit…
Jesús, és ben cert però al final n'hi amaguen tanta que els surt per fora i els acaba tacant a tots.
Oscar Ramírez ha dit…
Txiqui, es justamente en la zona de Valencia donde se hablaba del texto que quieren censurar. ¿Curioso?

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS