BARCELONA, GUATEMALA, EL SALVADOR


@sended by iphone Ara mateix són les vuit del matí i us envio aquest post des de l’aeroport del Prat de Barcelona. D’aquí a dues hores surt l’avió que em durà a un altre aeroport, el de La Aurora de Guatemala. Primera parada al camí en un viatge que prolongaré molts dies i que, posteriorment, em durà també a El Salvador. 

Santa Tecla, municipi d’aquest país, acollirà d’aquí a uns dies el VI Encuentro de Escritores por la Tierra. D’aquest esdeveniment ja en parlaré quan arribi. A El Salvador també hi presentaré els meus llibres “Aforo Completo” i “Agricultura Mental”. Serà en un acte on també hi prendran part José Luis Rivas (Premi Nacional de Poesia de Méxic), Jorge Lemus (Premi Nacional de Cultura de El Salvador), i les poetes Giovanna Mazzotti i Marisol Briones. 

De moment toca Guatemala i després ja us aniré informant. El vol, que fa escala a Madrid, dura quasi setze hores. Intentaré escriure cada dia, com sempre que viatjo, el meu diari particular. Podeu estar tots i totes molt tranquils/es perquè us garanteixo que ho passaré de primera. Aquest 2013 ha començat ple de felicitat i aire fresc, salut i rialles, moltes rialles. 

Aquí, malgrat estigui lluny, tot estarà sota control en tots els sentits. Sigueu bons nens i nenes. Estem en contacte.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA