09 d’abril 2013

Amb la tristesa de la mort de Jose Luís Sanpedro, que ens ha deixat avui als 96 anys, i basant-me en dos titulars del diari: 

1. El fraude laoral se disparó un 86 por ciento en la provincia el año pasado.

2. Tarragona reduce en una quinta parte el número de bajas médicas.  

Escric:

Entre el personal que defrauda a l’estat fent factures sense IVA o treballant en negre estant a l’atur i els qui demanaven i demanen la baixa mèdica per no anar a treballar, ja veiem com anava i va el país. Si a aquests hi sumem la colla d’endollats pels partits i els molts inútils que no saben fer “la O amb un canuto” i que estant blindats, fa anys, per gestors politics actuals o anteriors, el llistat és d’escàndol. 

Seria bo que als qui enxampin col·laborant amb l’economia submergida i als qui descobreixin demanant la baixa mèdica sense necessitar-la els deixin sense feina, atur ni prestació uns quants anys o per sempre si reincideixen. 

L’irrepetible Sampedro, com podreu comprovar en aquesta entrevista que li va fer Jordi Évole al programa “Salvados”, tenia les coses molt clares. La productivitat per sobre de tot i la honestedat com a objecte de vida i en tots els sentits. 

2 Responses so far.

  1. zel says:

    Un gran pèrdua, sens dubte, hora de difondre els seus textos!

  2. D'acord amb tu Zel. Un petonàs guapa.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -