EL DIA QUE LA WOUNDA VA TORNAR A CASA


El món és cada cop més prosaic però queden encara, per sort, persones que li atorguen la bellesa que ens fa seguir endavant. Deia Dostoievski que s’estimava a la humanitat tot i que, com més se l’estimava, menys confiança li donaven les persones. Potser per això hi ha éssers humans que decideixen dedicar la seva vida a altres éssers vius. La Jane Goodall viu bolcada, des de sempre, a l’estudi dels primats. Treballa a la República del Congo i allí estudia als seus estimats ximpanzés. Podeu conèixer la seva fundació AQUÍ

El seu somni, difícil de complir perquè ella ja passa dels vuitanta anys i hi ha molta feina a fer, és reintroduir a la selva protegida del Congo a aquesta espècie per la que ella lluita, una espècie que ja vivia al selva però que va ser foragitada d’allí per nosaltres, els humans. 

Mentre va treballant en el seu projecte, i ens serveix d’exemple a moltes altres persones, es produeixen escenes com les que veureu en aquest vídeo. La Jane torna a la selva, amb els seus ajudants, per alliberar, una ximpanzé que va trobar molt mal ferida i desnodrida. L’ha aconseguit recuperar i toca tornar-la a casa, a la seva casa plena d’arbres i natura en llibertat. 

Què passarà en aquest moment? Què farà la Jane? I la Wounda?


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS