PREPARANT EL FESTIVAL




Havia anunciat fa poc temps que el proper any m’he compromès a liderar el projecte d’organitzar a la ciutat de Tarragona el festival Al3Mura que organitza anualment el Movimento Culturale Spiragli, amb seu a la ciutat italiana d’Altamura, tenint en compte que han tingut la gentilesa de fer-me delegat d’aquesta associació a l’estat espanyol. Aquest gest l’agraeixo immensament des de la humilitat que em correspon. 

Amb un equip de col·laboradors que ja estic començant a formar, tirarem endavant aquest esdeveniment que es farà els dies 15, 16 i 17 de juliol del 2016 i que tindrà molts elements culturals diversos. El festival Al3Mura sempre té un fil conductor i l’edició del proper any no serà cap excepció. Hem triat la figura del cineasta Pier Paolo Pasolini i dedicarem a la seva persona i a la seva obra aquesta trobada. Hi haurà una interesantissima projecció d’una pel·lícula, una conferència, una exposició i tres concerts musicals. No vull encara avançar noms de convidats ni més detalls concrets. 

L’equip que hi treballarem estarà format per persones amb ganes de tirar endavant el projecte  quan s’hi posen ganes, tot surt bé. Us en donaré més detalls quan toqui però ja us podeu reservar a la vostra agenda aquelles tres jornades del proper any. Serà un espectacle, ens ho passarem de primera, hi haurà companyonia i amistançament. No es pot demanar més.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS