LES LLETRES DEL MÓN A TARRAGONA


Treballar en allò que t’agrada és gratificant i no tothom ho pot dir. Jo fa anys que ho afirmo perquè ho faig. I actualment, més que mai. Dic tot això per comentar-vos que a finals d’aquest mes de maig la ciutat de Tarragona acollirà el Quinto Encuentro de Escritores por la Tierra que organitza Mare Terra Fundació Mediterrània i la Red Internacional de Escritores por la Tierra (RIET). 

Tinc el gust de pertanyer a l’equip de està instrumentant i gestionant aquest esdeveniment que, i ho dic sense cap mena de dubte, serà la principal activitat cultural que es farà a la ciutat aquest 2012. Es tracta de quatre dies dedicats al món de les lletres. Hi haurà conferències i debats, presentacions de llibres, lectures de poesies a les escoles, un macro-concert amb setze cantants i grups de tot el món, exposicions i molts altres actes.

Aquest Encuentro de Escritores és obert a tothom i tots els actes són gratuïts. Hi ha confirmats ja més de 150 participants i entre ells els escriptors Ana Maria Matute i Manuel Vicent. Són dos exemples de l’ampli llistat de personalitats que ens acompanyaran i al qual hi sumo, per citar-ne algun més, a Ernesto Cardenal que és el nou Premio Reina Sofia de poesia, a l’ex-director de la Unesco Federico Mayor Zaragoza, o a escriptors locals com el Jesús Tibau (amic blocaire). Del 30 de maig al 2 de juny Tarragona s’inundarà de lletres i jo us convido a tots i totes a participar-hi. 

Podeu consultar el programa provisional del Quinto Encuentro de Escritores por la Tierra en AQUEST ENLLAÇ. La imatge que acompanya el post és la del cartell oficial del concert final que es farà al Teatre Metropol.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS