MÉS MESURES CONTRA LA CRISI


Davant l’allau de visites rebudes al post sobre les mesures contra la crisi que proposava ahir dilluns, més de 200 lectures fins ara, em proposo breument donar quatre mesures més per aplicar en cas que els ajuntaments segueixin patint com ara i abans que decideixin seguir aplicant retallades socials i augments dels impostos als qui menys culpa en tenen de la mala gestió dels darrers anys. 

Que facin, com a Grècia, un llistat real de les necessitats dels petits municipis i eliminin alcaldies, equips de govern i tota la infraestructura que  envolta aquestes administracions locals per agrupar-ne unes quantes en una de sola. Un sol ajuntament per donar servei a diferents municipis.

Que eliminin vehicles oficials dels grans ajuntaments, dietes de luxe als grans restaurants, les partides de desplaçaments. Que els polítics que més guanyen ho paguin del seus sous. 

Que es deixin d’alimentar empreses de comunicació a qui es donen treballets que són la recompensa per haver fet les campanyes pels partits que ara manen i de pagar xifres insultants per serveis web  que altres empreses poden fer per preus assequibles o, fins i tot, que poden fer els serveis informàtics del propi ajuntament. 

Que s’aposti més per les noves tecnologies i no es gastin tants diners en paper per a publicacions que surten cares i no tenen cap utilitat. Que els polítics surtin al carrer a explicar les seves accions als ciutadans, cara a cara, enlloc de tancar-se en despatxos i deixar-ho tot en mans desconegudes. 

Si en voleu més, en tinc més. Serà per solucions a la crisi. Llàstima que ja m'hagin titllat de demagog. Què hi farem! 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA