EL SABEN AQUEL QUE DIU...

Veig que la pre-pre-campanya es comença a posar emocionant. En Zapatero ja compra els vots i a un preu que no està gens malament. Ningú fa un lleig a 400 euros per la cara encara que els 400 euros en qüestió siguin teus perquè els has pagat a l'Estat. Si fan aquestes promeses abans de començar la campanya, que ens regalaran quan comenci?. Vull pensar que Rajoy respondrà fent una oferta superior. Jo proposo que ens prometi que, si guanya les eleccions, ens muntarà un pisat de 30 metres quadrats amb mobles i electrodomèstics inclosos. Per prometre que no quedi. El que més greu em sap és que l'anunci dels 400 euros l'hagi fet en Zapatero en persona quan hagués pogut buscar a algú més mediàtic per fer-ho. King Africa fent la promesa dels 400 amb el Paquito Chocolatero de fons seria una bona proposta, més seriosa. Potser en Chiquito de la Calzada també ens hagués servit perquè, com en king Africa, té més credibilitat per fer aquest anunci que sona a broma de mal gust que en ZP. Suposo que abans de fer aquesta promesa, el candidat socialista haurà lligat en una cadira a Pedro Solbes per evitar que se li llences a la jugular. I es clar, en Pizarro deu estar descollonant-se a la seu del PP mentre la família socialista crida "el papa està boig, el papa està boig!". Que graciós en Zapatero, quin gran humorista!

Comentaris

Jobove - Reus ha dit…
aixó de donar per les eleccions no és nou, en abans de la guerra, si votaves a tal o cual partit, et podries treure una manta, com cony ho sabien a qui votaves ?

salutacions
Oscar Ramírez ha dit…
Si et veien pel carrer amb una manta, sabien a qui havies votat, jejejeje. En tot cas, seriosament, malgrat el metode sigui vell, sempre ens ve de nou veure on son capaços d'arribar alguns candidats.
Mon ha dit…
Felicitats pel llibre Blogs & Literatura,..t'ho mereixes, estic molt content
mossèn ha dit…
prometre per prometre ... vull per veïnes a la pamela anderson i a la sabrina !!! ... salut
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies Mon. El que no he vist encara és el llistat dels 100. Has passat ronda, tu? Suposo que si.

Mossèn: Una mica granadetes oi? La Pamela encara però la Sabrina ja deu tenir unes potes de gall més grans que un corral.
Josep (sl) ha dit…
Molt bon article. La pregunta en comptes de prendre't 400 al llarg de l'any i tornar te'ls sense interessos al juny. No és podria deixar de recaptar l'equivalent als 400€.
Oscar Ramírez ha dit…
Josep: crec que el teu comentari és molt inteligent perquè aportes la resposta dins la mateixa pregunta. Si senyor, molt bo. Gràcies per intervenir.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS