NO EM DISCULPI LES MOLÈSTIES

En política hi ha governs emprenedors i governs emprenyadors. Aquesta segona classe la formen tots aquells partits que manen al seu consistori i que, enlloc de facilitar la feina als seus ciutadans, posen traves i acaben creant un estat de malestar i emprenyament generalitzat. És el cas del govern que desgoverna un municipi de costa que comença per C i acaba per S. Lluny de facilitar als seus ciutadans l'accés a les dependències municipals, ja sigui per tramitar documentacions o per visitar regidors, aquest col·lectiu de persones escollides per una part de la població que els serveix únicament cada quatre anys, ha decidit recentment col·locar barreres i controls on altres hi posarien la catifa de Benvinguts. Les cues de ciutadans que, abans d'entrar al seu ajuntament, han de mostrar el DNI, esperar que els funcionaris entrin les seves dades a l'ordinador, explicar on van, posar la tarja i passar la barrera metàl·lica que els separa del hall i l'ascensor, son cada cop més llargues. I quan una cua és llarga, la cara de la persona que l'ha de patir encara ho és més. Dels molts municipis que tenen un nombre d'habitants similar al que us parlo, cap d'ells tenen barreres ni controls tan dràstics per accedir a les dependències i despatxos de regidors. De fet, a ajuntaments veïns molts més grossos que aquest que ocupa el post, tampoc hi ha barreres. Aquest sistema de control que descontrola la vida quotidiana del municipi que comença per C i acaba per S porta cua i mai millor dit. Ahir se'n queixaven els partits de l'oposició, cada dia se'n queixen els propis funcionaris i si fas una enquesta a la sortida de l'Ajuntament, un 99 per cent dels enquestats se sumaran a la protesta. Sempre ens quedarà pensar que els qui governen aquest municipi no veuen el problema o no el volen veure. De fet, no hi ha més cec que que no vol veure o, dit en un llenguatge més propi i particular, tots els controls passen factura i més aquells que es fan per la por al que es digui als despatxos de partits que no governen. Permeteu-me que acabi fent aquest obsequi a aquests governs que donen pals de cec, que aposten per molestar enlloc de ajudar.

Comentaris

Mon ha dit…
Hi ha un municipi que comença per M i acaba per G, on l'alcade no pot rebre a un minusvalid al seu despatx perque esta en un segon pis sense ascensor.
A vegades penso que si fessin un examen als nostres politics per exercir el carrec.....
Jobove - Reus ha dit…
molt de control al Ajuntament de c.........s i als despatxos del regidors i partits polítics han trobat pintades insultants (dir-lis dropos no és un insult és la veritat)quin control hi ha, jajajaja, som com de fireta si els toques es trenquen

salutacions
Oscar Ramírez ha dit…
Mon: jo considero que aquest cas que ens expliques, en ple any 2008, no té perdó de Dèu!. Trist i lamentable que encara existeixin aquestes barreres arquitectòniques i encara més en un municipi que si no ha arribat, poc li falta per arribar als 10.000 habitants (N'hi faltaven 46 ara fa un any).

Té la Mà Maria: No en volia parlar al post però és cert el tema que comentes. Diuen que han posat els controls per motius de seguretat i hi ha qui es dedica a anar per l'Ajuntament fent pintades sense problema. O va ser algú que no tenien controlat o potser algú de dins mateix, o potser les dues coses, jejejeje.
Albert Puñet ha dit…
holaaa!!

T'he deixat un regal al meu bloc!!

Salut company!!
Oscar Ramírez ha dit…
Mil gràcies Capità!
Ara mateix segueixo el cicle i passo el meme!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS