Header Ads

MIRA QUIN MEME!

La història dels memes continua. Ja sabeu que es tracta d'una roda que cal seguir per evitar que les desgracies passin a ser companyes del dia a dia. Per això, com sóc una persona prudent que no vol dir pas supersticiosa, agafo el relleu d'aquest meme que em passa el Capità Tarragona. És un meme visual o sigui que aquí parlen les imatges i sobren més paraules. Us penjo el vídeo que he escollit. És un dels petits grans fragments de Little Britain, un visió de la BBC sobre els anglesos que no té pèrdua. Només ells poden fer aquesta auto-crítica que trobareu, en petits fragments, al Youtube. Passo aquest meme que finalitzarà el proper 23 de febrer a aquests tres blocaires: Diari de la Mar, Jordi Salvat i Tens un racó dalt del món. I de pas us recordo que ja estan en funcionament els meus dos nous blocs. A l'Illa dels plaers hi podreu descobrir un racó sicilià amb un encant únic i al blog Entrevistes podreu conèixer molt més a fons al popular i polèmic Ariel Santamaria.8 comentaris

zel ha dit...

La mare que el va parir, quin cabronàs... I la gent riu? Ai, em penso que estic perdent el sentit de l'humor!!!!! Petons.

Oscar Ramírez ha dit...

T'ho has de prendre amb bon humor. Aquest gag no se'n enriu de la gent que va en cadira de rodes. És tot el contrari. Aquest personatge sempre surt, a cada capítol, i mentre el seu amic parla amb la gent i no hi és, s'aixeca i fa el que vol. El cas és que penso que aquesta sèrie té molts bons gags.

Mar Roca Sol ha dit...

merci company, però sincerament, quin problemaaaaaaaaa!!!!! jajajja
farem el que podrem

Oscar Ramírez ha dit...

D'això es tracta, de fer el que es pugui però ja sé que ho faràs bé, jejeje.

El Capità Tarragona ha dit...

Quina capsa més original! jeje

Gràcies Company!!

Salutacions

Josep Maria Yago ha dit...

molt bo :-D

mossèn ha dit...

bo, molt bo, boníssim ... salut

Oscar Ramírez ha dit...

gràcies a tots!

Amb la tecnologia de Blogger.