QUÈ FAN AQUESTS DOS?

El post d'avui té més imatge que paraules. De fet es basa en aquesta foto que he tret de La Vanguardia i que ens explica que Zapatero i Sarkozy han acordat que els governs espanyol i francès treballin encara més a fons i conjuntament en la lluita contra ETA i la immigració il·legal. La foto m'ha sobtat molt perquè els dos personatges en qüestió em tenen descol·locat. En Zapatero perquè encara no m'acabo de creure que sigui president del govern i en Sarkozy perquè té previst casar-se amb un dels meus mites, la Carla Bruni. El cas és que la imatge em provoca molts dubtes. Què estan fent en ZP i en Sarko? Jo m'he mirat la foto durant deu minuts seguits i he arribat a tres possibles opcions. La primera és que en Zapatero està sord com una tapia i quan parla el president francès ha d'escoltar-lo per la orella bona. La segona opció és que en Sarkozy li vol arriar un castanyot a ZP i el president espanyol para la galta. La tercera, més surrealista, passaria pel següent: el Sarkozy du a la mà una foto en boles de la Carla Bruni i en ZP no la vol veure i per això gira la cara. No sé, certament és una foto ben rara. Estarà en Sarkozy cantant "cante jondo" i en ZP no ho pot suportar? A veure, què en penseu?

Comentaris

oscar crec que la explicació es més senzilla, en sarko gesticula molt quant parla, i en ZP com tots els socialistes (Ballesteros es un artista del posado), sempre busquen la foto i al fotògraf, i de manera sùbita ZP va descobrir que en aquell cantó de la taula hi havia un fotògraf fen fotos com un boig, i ell clar va fer cas a allò de “quien se mueva no sale en la foto que tan popular va fer Alfonso guerra i es va col•locar per la sessió fotogràfica
Unknown ha dit…
Lo de la capsa de kleenex platejada no te desperdici i que l'esmorzar estigui servit en plan militar tampoc... es a dir: que passa si algú no vol suc de taronja?

En aquest tipus d'ententes dels màxims representants dels governs espanyol i francès... el nostre país mai n'ha sortit ben parat.
Anònim ha dit…
El Serpcosi ha explicat el "Porque no te callas" i ZP pensa que es molt vell l´acudit.
Mon ha dit…
Crec que fan el ridicul, quina altre cosa poden fer? saben fer quelcom mes?
Tondo: lo del suc es davant les cameres..al darrere es foten coses ms fortes...
Oscar Ramírez ha dit…
Veig que la foto ofereix moltes possibilitats i permet fer treballar la imaginació.
Quim, m'agrada molt la teva reflexió que de fet no s'escapa gens de la realitat política que vivim.
Tondo, ets molt observador. No havia vist la caixa de kleenex i si havia vist els sucs, tots iguals, preparadets. Crec que, com diu el Mon, després, quan no hi ha càmeres, treuen les altres ampolles.
Anònim, molt bona idea i de fet podria ser que la imatge reflectis allò que ens dius.
Gràcies a tots per la investigació realitzada, jejejeje.
Jobove - Reus ha dit…
el quim té raó, com sempre
al tondo també, a mes a mes el suc de taronja es de brick
a naltros també ens fot que aquest paio es "cepille" a la nostra Carla Bruni !!
mossèn ha dit…
dos personatges surrealistes com a presidents !!! ... curiós, però cert !!! ... salut
jo crec que, efectivament, el Sarko li diu "no et creus que em tiro la Carla Bruni?" i li ensenya una foto. El ZP mou el cap i diu allò de "pillin, pillin". Mentres el rosset abaixa el cap i mormola "quina vergonya, mon dieu i, a sobre, amb lo que m'agrada la Bruni"
zel ha dit…
L'idiota, fan, què vols que facin? Un està catxondo del cul i del cap, i l'altre està entre l'espasa i l'infern... Ja em diràs, a la merda tots, n'estic fins els ovaris, ells de gresca seguida amb tot quisqui i nosaltros a rascar la butxaca... Burro i pagar el beure? O era cornut i pagar el beure? Ai, petons....
Unknown ha dit…
No va ser en aquesta trobada que van detenir un grup de catalans que protestava en contra de la MAT?
Oscar Ramírez ha dit…
Molt bones reflexions, jajaja. Zel, molt bo! Josep Maria també. Ai, la Carla Bruni!
Tondo: Sé de quina protesta parles però no et puc confirmar si va ser el mateix dia. Si algú en sap més, que ho digui. Gràcies.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS