29 de gener 2008

Aquest és el post més curt que he escrit fins ara. Telecinco ha decidit suprimir de la seva graella de programació un dels pitjors programes que es podien veure per la televisió. Aquí hay tomate diu adéu als seus emmalaltits seguidors aquest divendres. Mai un tomàquet havia alimentat tant malament a les persones. Parlant de menjar, no cal tenir massa pebrots per a suprimir un espai d'aquestes característiques que només mira aquell sector de la població amb el cap més verd que un carabassó. Ara, que Telecino aprofiti i cobreixi aquest buit (això és un dir) amb un programa en condicions tot i que, veient la resta d'espais de les altres cadenes a la mateix hora, això serà demanar "peras al olmo". Ja han anunciat que serà un programa diferent, un espai amb més investigació, amb altres argumentacions. Llàstima que no ens proposin altres coses més dignes, més enriquidores, que alimentin més. La telebasura ens seguirà inundant les nostres llars però únicament els cervells d'aquells que voldràn.

8 Responses so far.

 1. Urdska says:

  Em sap greu... Però pense que l'únic pel que van a sustituir el tomaquet és per més Bea La Fea o més Está Pasando (és d'aquesta cadena, no?).
  Salut!

 2. mossèn says:

  la programació en general és de pena !!! ... visca la radio !!! ... quan tinc piles, clar ... salut

 3. zel says:

  Jo també com el mossèn, visca la ràdio! Tot el que puc dir és que la tele m'agrada només en programes de documentals i segons quines pelis. Petons!

 4. Urdska, és cert. Jo em temo que ens possin més brossa enlloc de la que ens treuen, que facin un canvi de cromos però de la mateixa col·lecció.

  Mossèn i Zel, d'acord amb vosaltres. Visca la ràdio ara i sempre!

 5. i si no tires del Ares. Hi ha películes fenomenals per passar en companyia de la família... i si no com els nostres avis que no teníen tele i "aprofitaven" l'estona fent "altres coses" ;-)

 6. Veig que tu has fet cas als avis, jejejeje. Tens raó, si no hi ha res interessant a la tele, sempre ens queda l'Ares perquè la mula últimament va més lenta que una tortuga.

 7. Exactament, no cridem gaire fort perquè encara no sabem què posaran al seu lloc.

 8. Jesús, pel que sembla, brossa sobre la brossa o sigui encara pitjor. Bé, de fet molt pitjor no pot ser.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -