DE PALMES, BOMBONES I PUBS

El govern de l’Ajuntament Tarragona s’ha begut l’enteniment. L’última polèmica que han generat ens arriba per la decisió que han pres, diuen que per una ordenança que han publicat, de prohibir la presencia de venedors de palmes a la ciutat si són de fora de Tarragona.
La Carme Sanz és de Cambrils, fa 13 anys que venia palmes a Tarragona i enguany ha hagut de col•locar la seva paradeta a la ciutat de Reus. A Europa hi ha lliure circulació comercial però a Tarragona les prohibicions són tan estrictes que s’apropen més a les lleis nord-americanes que compleix segons qui.
A la ciutat de Tarragona hi ha unes ordenances que prohibeixen que s’estengui roba als balcons, que s’hi posin bombones de gas butà o que s’hi collin antenes parabòliques i aparells d’aire condicionat. Aquestes ordenances se les passa tot déu pel folre.
A la ciutat de Tarragona tanquen locals d’oci durant un mes per una denuncia d’una veïna i altres que locals que SI incompleixen les normatives poden obrir una setmana després d’haver tancat gràcies als permisos temporals i a la vista grossa que fan els politics quan toca o quan els toca de ple.
És la llei feta a mida que permet absurditats com la que ocupa el post. El més curiós del cas és que els qui prohibeixen vendre palmes l’estan “palmant” políticament parlant.

Comentaris

palmero ha dit…
És la seva llei que és la de l'embut. Això només podia passar a Tarragona.
Anònim ha dit…
Sr.Oscar. Soy un tarraconi empreñat.

Lo de las bombonas de butano es un insulto pero lo de las parabolicas, pasaos por Campoclaro o Torreforta, es de juzgado de guardia. Y eso no lo multan.
Oscar Ramírez ha dit…
palmero, mala llei la de l'embut i més quan hi passen aquells que ells volen. Les lleis fetes a mida són les pitjors.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim.
Lo de Torreforta lo veo a diario, los edificios parecen quesos de gruyer, llenos de agujeros de donde nacen las parabolicas. Y lo de las bombonas debe ser para dar colorido al balcon pero es para denunciarlos a todos.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS