DIARI DE LES AMÈRIQUES (5): SANT JORDI A SANTA TECLA


Quan escric aquestes línies a Catalunya ja és Sant Jordi però a Santa Tecla són dos quarts de set de la tarda. És una situació estranya però també agradable. 

Aquests dies hi ha una desena de persones a Santa Tecla, El Salvador, que tenen a les seves mans un exemplar del llibre Aforo Completo. A partir del dimecres, que és quan arriba el gruix de convidats i participants al Encuentro de Escritores por la Tierra, seran més els lectors de l'obra.

De moment, els qui l'han llegit han fet unes crítiques excepcionals sobre el llibre i això satisfà. Com també el fet de dir-vos, avui que és Sant Jordi, que us recomano comprar el meu últim llibre "Agricultura Mental" perquè em comenten des de l'editorial que és a punt d'esgotar-se i que en queden molt pocs exemplars d'aquesta primera edició.

Em sap greu no haver estar avui a Tarragona perquè enguany m'havien convidat en una de les llibreries de la Rambla Nova a signar exemplars dels meus llibres. Però per altra part, la oportunitat de ser lluny de casa també és enriquidora perquè és una experiència i a la vida li posem més vida coneixent noves persones, ciutats i paisatges. 

Aquí, a les Amèriques, no tinc massa cosa més a explicar perquè avui ha estat una jornada de treball molt intens. Demà al matí presentem l'esdeveniment que estem organitzant a tota la premsa estatal i llimar els últims serrells previs ha estat una autèntica feinada tot i que engrescadora. 

La foto que acompanya avui el post, i com és el Dia del Llibre i la Rosa, l'he escollit de manera especial. És, bàsicament, una imatge de lletres. Algunes, les dels diaris caduquen, i altres, les dels llibres, poden romandre fresques molt més temps.

Comentaris

Anònim ha dit…

jo no he pugut anar a la Plaça Mercadal per manca de temps pero me comprat un llibre que m´agradaba feia temps un del Javier Sierra el Maestro del Prado crec que es interasant
Oscar Ramírez ha dit…
És que això d'anar al Marcadal o a la Rambla és més simbòlic que una altra cosa. El que importa és llegir i comprar tot l'any. Conec al Jordi Sierra però no he llegit el llibre. ja em diràs què tal quan l'acabis. Gràcies.
Anònim ha dit…
Pajaru que el teu llibre no l'he trobat a enlloc. L'altre en italià si i de miracle però l'últim no.

Anton
Oscar Ramírez ha dit…
Anton és que Agricultura Mental em comentaven fa unes hores per correu que ja s'ha esgotat del tot. No sé si en farem una altra edició. D'Aforo en queden molt pocs o sigui que has tingut sort i gràcier per comprar-lo o preguntar per ell. Salut!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA