EVIDENCIES D’UN ESTUDI



Hi ha experiments i estudis sociològics molt emotius i avui us parlo d’un d’ells. S’ha fet a Itàlia i l’han protagonitzat diversos nens, triats a l’atzar, que passejaven pels carrers. Primer se’ls pregunta el nom i la seva edat. Després diuen què volen ser quan siguin grans i acte seguit se’ls presenta a la Martina, l’única noia que també forma part de l’estudi. 

En aquest punt, es demana als nens que diguin que els agrada més d’ella. Després se’ls diu que li facin una carícia i com a tercer pas, que li facin una ganya amb la cara. Per acabar, es demana als nens que li clavin una bufetada ben forta a la nena. I la reacció colpeix perquè el somriure que tenien tots ells fins aquell moment, se’ls apaga. 

Tots es neguen a pegar a la Martina i resulta encara més emocionant saber el perquè no li volen pegar. Són nens, tenen la seva essència i cap dolenteria. I tenen clar que a les dones no se les maltracta. Però tot i això, tot i les evidencies, val la pena veure el vídeo que dura poquet i és un material molt bo. El comparteixo amb vosaltres i ja em direu. 

Comentaris

Magnolia. ha dit…

Tinc que reconeixe que cuan he vist la reacció dels nens ,cuan s´els demana violencia es negan a ferli mal , m´esborronat ,aixo demostra nens nets de cor , amb una base solida desde la casa que es on comença l´aprenentatge dels menuts ,es hara cuan no m´agrada veure cuan els grands , els volen maleiga amb preguntas fora de lloc els nens son personetas amb una inocencia pura , hi aixi tindriam que deixarlos , per que temps tindran d´apendre la malicia de la vida ,
La vida de las personas es molt important i desde el minut primer s´ha de saber respectarlo , no fasis amb els altres , lo que no voldrias per tu .
Pere Sans ha dit…
Curiosa la cara que posen tots ells quan es demana que li peguin a la nena. Impacta Òscar
Olga Guix ha dit…
Els valors inculcats en la infància són cabdals i ells desmostren que els tenen assolits. L'experiment és dur però seguramente necessari i ha tingut resultats excel·lents. Bon any Òscar.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS