16 de gener 2015A les dotze del migdia hi haurà un segon post del dia. Serà per presentar-vos a la meva nova musa amb pèls i senyals, amb tots els detalls. Abans però, comparteixo un petit escrit que acabo d’enllestir pensant en els mals comiats i els silencis incomprensibles. Potser encara algú no ha entès que hi ha tres coses que no faig ni faré mai: deixar-me fer mal perquè sí, despenjar el telèfon quan em surt que és d’un número ocult i votar a “Podemos”. 

Fet l’aclariment – perquè tinc la sensació de tractar encara amb alguna gent pueril o tribal (i els segons em mereixen molt més respecte que els primers) – deia que he escrit això que ara comparteixo.

TAM TAM(*):  Tu, Amor i Mort. 

Volia enviar-te una flor per celebrar el nostre dia. Però vaig pensar que la flor moriria i que el nostre dia, era una flor. 

(*) el tam tam és un tipus de percussió molt conegut al món musical. També és el ball que trien les persones que no tenen passos propis per caminar per la vida.

3 Responses so far.

  1. Anònim says:

    Muy buena esa del tam tam jugando con las iniciales.

  2. Jaume says:

    ha ha ha això de dir que no votes Podemos et dóna encara més punts per part meva.

  3. Tu Amor i Mort. Crec que és una de les poesies breus més bones que he llegit fins ara. Concreta les emocions i dóna sonoritat a la vida tot parlant de mort i amor. Enhorabona Òscar.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -