TAM TAM



A les dotze del migdia hi haurà un segon post del dia. Serà per presentar-vos a la meva nova musa amb pèls i senyals, amb tots els detalls. Abans però, comparteixo un petit escrit que acabo d’enllestir pensant en els mals comiats i els silencis incomprensibles. Potser encara algú no ha entès que hi ha tres coses que no faig ni faré mai: deixar-me fer mal perquè sí, despenjar el telèfon quan em surt que és d’un número ocult i votar a “Podemos”. 

Fet l’aclariment – perquè tinc la sensació de tractar encara amb alguna gent pueril o tribal (i els segons em mereixen molt més respecte que els primers) – deia que he escrit això que ara comparteixo.

TAM TAM(*):  Tu, Amor i Mort. 

Volia enviar-te una flor per celebrar el nostre dia. Però vaig pensar que la flor moriria i que el nostre dia, era una flor. 

(*) el tam tam és un tipus de percussió molt conegut al món musical. També és el ball que trien les persones que no tenen passos propis per caminar per la vida.

Comentaris

Anònim ha dit…
Muy buena esa del tam tam jugando con las iniciales.
Jaume ha dit…
ha ha ha això de dir que no votes Podemos et dóna encara més punts per part meva.
Marta Guivernau ha dit…
Tu Amor i Mort. Crec que és una de les poesies breus més bones que he llegit fins ara. Concreta les emocions i dóna sonoritat a la vida tot parlant de mort i amor. Enhorabona Òscar.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS