DOC TAU DAN DA


En ocasions, un minut permet descobrir autentiques meravelles i aporta dosis de felicitat que costen d’aconseguir molts altres dies. Us proposo descobrir el Doc Tau Dan Da, un instrument musical de la família del litòfons com són, per exemple, els famosos xilofons. El Doc Tau Dan Da es toca a principalment al Vietnam i és un instrument creat al període neolític, ara fa uns 7.500 anys. 

Fet amb pedres irregulars tallades de diferents maneres i amb gruixos variats, aquest element musical és molt sonor, fresc i divertit. La noia que veureu tocar-lo aporta a més el seu somriure natural i això dóna encara més bellesa al vídeo que us proposo veure.  Ignoro si els homes i dones neolítiques tocaven amb el mateix ritme i diversió que ho fa la noia vietnamita. Us imagineu l’escena? 

Després de matar un parell de mamuts i repartir cops de porra per la cova, algun dels habitants primitius d’aquells anys animava la festa amb peces tan compassades i bones com la que escoltareu? No sé... imaginació al poder. Gaudiu-ho. El vídeo dura només un minut.

Comentaris

cantireta ha dit…
He reviscut una colla d'episodis dels Picapiedra (Flintstones) mentre escoltava aquesta meravella de música ...pètria? ;-D

Genial! Petonets!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS