17 de febrer 2015


El vídeo que comparteixo avui amb vosaltres és ple d’amor i tendresa, parla de retrobaments amb persones que has estimat. No recordo si mai us en havia parlat, però l’he tornat a veure i he tingut la necessitat de mostrar-vos-el. Tot succeeix al MOMA, Museu d’Art Modern de Nova York. Una artista, la Marina Abramovic, hi fa un experiment social interessant. 

Asseguda en una cadira, va rebent a les persones que s’hi apropen. Els voluntaris s’asseuen  davant de la Marina. Els separa únicament una taula. L’artista es concentra, amb els ulls tancats, i els obre lentament per mirar-se a la persona del seu davant. En aquell moment, intenta connectar-hi, llegir la seva ànima, cercar la pau interior.

Però, observeu de cop i volta la reacció que té quan obre els ulls i troba davant seu a un home molt especial. Ell es diu Ullay i els dos van estar enamorats 23 anys enrere. No s’havien vist mai més. Ella és sèrbia, ell alemany, es van estimar a Amsterdam i ara uneixen de nou la seva espiritualitat a Nova York. Quedeu-vos amb el moment. Val molt la pena.  

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -