EL NORD S’ESTRENARÀ A TARRAGONA



El grup musical El Nord farà la seva estrena oficial, el seu primer concert, a la ciutat de Tarragona. Serà el proper 6 de març al Cafè Metropol Espai Cultural, en el marc de la presentació del meu nou llibre.

El Nord és el nou projecte dels germans Jaume i Oriol Saltor al costat del cantautor XavisS. Ells tres han decidit sumar les seves experiències i posar en comú tot allò que els complementa i els fa sumar. El Jaume i l’Oriol han deixat a una banda la seva carrera amb el grup La Porta dels somnis i mantenen el seu projecte particular anomenat Saltors a més de produir a molts músics. I el XavisS complementarà la seva carrera en solitari com a cantautor amb les actuacions amb el grup Coldday i les de la nova formació. 

Com us podeu imaginar, poder gaudir en directe de la primera actuació d’aquesta nova formació és un moment molt especial. Òbviament, el fet que el XavisS sigui un dels seus membres encara em fa més feliç. Us puc avançar que he escoltat un petit fragment d’un dels temes que estan preparant i sona molt i molt bé. 

Hi ha moltes més novetats al voltant de la presentacio de "Invasió de camp". Les anirem desvetllant els propers dies. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS