ARA REUS


Fetes les dues presentacions del meu últim llibre “Aforo Completo. Tutto al Completo” a la ciutat de Tarragona, ara toca Reus. Aquest proper divendres dia 15, a les vuit del vespre, presentaré aquesta obra a la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus. De nou asseguro que serà un acte senzill i amè, una trobada d’amics. 

En aquesta ocasió llegiran textos meus el Miquel Villalba que és el responsable de la traducció del llibre a l’italià, el meu editor i amic Manuel Rivera i, per acabar, l’amiga Cori Fargas que a més de ser amiga és regidora de l’Ajuntament de Reus. El colofó el posarà un altre molt bon amic, el cantautor XavisS. Cantarà una cançó molt especial. Acabat l’acte hi haurà un petit pica pica per als assistents. 

La de Reus serà una presentació molt especial perquè, a part dels amics que us he comentat i tots els que m’han confirmat la seva assistència, també comptarà amb la presencia de persones molt especials (ja posaré fotos). Un servidor estrenarà un parell de textos nous. Us hi convido a tots i totes. No us ho perdeu!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS