L’ALCALDE DE TARRAGONA FA EL BUST DE MAS AMB PLASTILINA


Després de dir SI al bust del president Artur Mas i de dir NO al mateix bust del president Artur Mas, l’alcalde de Tarragona ha decidit aplicar les seves dots artístiques i ha baixat un momentet a comprar dues pastilles de plastilina per començar a crear la talla del “presi”. 

El batlle tarragoní, conegut col·leccionista de monuments de capitals europees fets amb escuradents i d’entrades de tots els concerts dels Loco Mia als que ha assistit, ha decidit fer ell mateix l’obra d’art. A mig matí s’ha tancat al seu despatx d’alcaldia i ha començat a treballar, amb les mans, en la elaboració de la peça que, com dèiem abans, serà de dos colors. 

Com hi ha crisi, l’alcalde ha comprat la plastilina dels colors blanc i negre perquè, ha dit, és més sofert un bust així que fet a color i sobretot perquè s’estalvia en pasta i també en diners. A més, ha afegit l’alcalde, com és previsible que Mas estigui de president molts anys, com a mínim dos més, pensem que aquesta és una inversió que es podrà amortitzar a llarg termini.

No es descarta que la portaveu de CiU al consistori tarragoní col·labori en la part final de la elaboració del bust pentinant els cabells de la figura que seran els únics elements no fets amb plastilina ja que s’ha optat per simular-los amb un tros de cordill de la bandera espanyola guardada al magatzem de la brigada. Com fa anys que hi és i els temps ha ennegrit el color vermell el material anirà de primera. 

Un cop estigui enllestida l’escultura, que es calcula que farà un pam d’alçada i mig pam d’amplada, es fixarà amb un pot de laca que ha cedit per aquesta ocasió el portaveu del PP ja que, diu ell mateix, ara no n’utilitza. 

No es descarta que l’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona, amb l’ajut d’alguns regidors de l’oposició, facin altres feines extres per evitar despeses que ara tenen partides molt altes. Entre elles, de cara a Sant Magí i Santa Tecla, es planteja la possibilitat que cusin les samarretes de les festes o que el consistori tingui en aquelles dates un servei de mamadetes a preus especials que aniran a càrrec dels propis regidors.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS