18 de juny 2012


Espanya és molt optimista. Tothom parla de la "roja" quan la situació actual és ben "negra".  Mentre tres quartes parts del país es planten davant la televisió dues hores, amb la cervesseta al costat, i animant els onze papallones que corren amunt i avall, no pensen en altres coses molt més importants. 

A Zapatero li va anar bé que s'arribés a la final del Mundial i es guanyés el torneig perquè el país es va paralitzar completament i ningú parlava de l'atur, les hipoteques o el futur. Ara passa el mateix. El poble té "pan y circo" i està entretingut. Mentre es mirin el futbol no es queixaran i els qui xoricejen a cara descoberta un dia normal ara poden fer-ho encara de manera menys dissimulada. 

No crec que Rajoy tingui tanta sort com en ZP perquè no sempre es guanya la final ni s'hi arriba. El president popular haurà posat ciris a totes les verges existents per a demanar més gols i més dies de calma. Quan abans els eliminin pitjor, deu pensar. 

I mentre juguin seguirem vivint als núvols sense saber que aquest "pan y circo" d'ara és realment "pan para hoy y hambre para mañana".

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -