CINC ANYS DE BLOG


Aquest escrit és el número 999 que penjo en aquest blog personal d'ençà que el vaig posar en marxa, el juny del 2007. Han passat cinc anys i l'experiència ha estat del tot bona, enriquidora. Compartir pensaments, opinions, emocions i vivències en un espai obert a tothom és sempre una mena de teràpia que un fa amb la voluntat de generar debat o de compartir. 

Permeteu-me que us doni quatre dades de l'evolució del blog en aquests cinc anys. L'han visitat, amb dades actualitzades, més de 108.000 persones de més de 140 països diferents. Quasi un 94 per cent són de l'estat espanyol. Les principals procedències estatals, deixant a banda Catalunya que ocupa el principal percentatge, són de Madrid, Andalusia, la comunitat valenciana i les illes Balears. 

Després de les espanyoles, les altres procedències principals, per nombre de visites, són Estats Units, França i Itàlia. Pel que fa als escrits més llegits en tota la història d'aquest blog, els cinc primers són: 





 
Cal destacar les multiples connexions que fan a aquest blog les administracions públiques i especialment des de Barcelona i les Terres de l'Ebre. Sovint intenten ocultar la seva procedència encriptant-la però hi ha programes que ho permeten saber tot. És gratificant veure que et segueixen i llegeixen, que els motives a llegir-te. 

Dues dades més. En els 998 escrits penjats anteriorment s'han rebut un total de 9.800 comentaris de lectors ben diversos opinant sobre els temes de lectura que havia proposat. El blog ha rebut diversos premis, una dotzena, destacant el de votació popular que va qualificar el "Tot és possible" com a "Millor bloc polític de Catalunya 2008". Des d'aquí es va iniciar la campanya del BACA que promou les festes nadalenques amb elements catalans rebutjant tots els d'importació americana, una campanya a la qual s'hi van sumar una trentena de blogs més d'arreu de Catalunya.

Podria seguir donant dades però vull acabar donant les gràcies. A tots els qui heu seguit l'actualitat d'aquest espai i als qui heu fet les vostres aportacions. Recordeu que tot és possible i que sempre trobareu en aquesta adreça d'internet aquesta bitàcola personal d'un servidor. El proper post, el número 1.000, servirà per explicar els principals fets viscuts per l'autor en aquests cinc anys.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS