EL NOSTRE OCEÀ, LA NOSTRA PLATJA


En el nostre oceà particular, les persones són onades que van i venen i que llepen la nostra platja particular que es configura i agafa noves formes a cada instant deixat enrere. Depenent dels fets i successos la platja esdevé més neta i verge, més bruta, més plena de restes que el fons ha escopit perquè nosaltres les traiem i posem on toca. 

En aquesta platja uns hi passegen molts dies i altres hi fan la seva visita. Uns quants, molt pocs, hi claven l’ombrel·la i hi prenen el sol dies i dies, mesos, potser anys. Altres hi són tot la vida. Els qui van i venen ja no hi són, els qui s’hi estan uns dies no poden tornar a trobar la platja, els qui s’hi estan més temps sempre hi poden tenir accés. 

Jugar, riure, plorar, veure, viure, besar, estimar, mirar, abraçar, entendre, escoltar, parlar, ballar, sentir, notar, existir, respirar, caminar... tot és possible en aquesta platja particular que tenim tots si ens ho proposem.
De nosaltres dependrà si les onades que van arribant, posem que són persones, ens esquitxen els peus, ens remullen la cara o ens deixen xops de cap a peus. No ho creieu així?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA