SI ROBA L’ALCALDE TOTS PODEN ROBAR



Diuen els responsables de tots els Bancs d’Aliments que als seus magatzems i dependències hi ha menjar suficient per abastir a totes aquelles persones que ho necessitin. Ho adverteixen mentre condemnen, com ho fem la majoria de la societat, aquesta moda d’assaltar grans superfícies comercials robant tot allò que es vol i marxant sense pagar. L’últim episodi d’aquestes accions l’han viscut en un supermercat de Vilafranca del Penedès. 

Els impresentables que roben amb aquest sistema tenen com a precedent a la primera persona que va assaltar un super i que no és altra que l’alcalde de Marinaleda, Juan Manuel Sánchez Gordillo. Aquesta mena de Robin Hood que diu que roba per donar-ho als pobres no desconeix pas l’existència dels Bancs d’Aliments i d’altres organitzacions que distribueixen bosses bàsiques de menjar a la gent que, per desgràcia i cada en són més, no tenen feina, ni ajuts ni cobren atur. 

Sánchez Gordillo aplica el seus sistema comunista i ja coneixem de sobres el comunisme i els seus efectes a nivell mundial. Ell, com els altres comunistes, aplica el sistema de manera piramidal i no pas repartint tot entre tots i equilibrant les balances social i econòmica. Però a Espanya és costum crear mites a partir de personatges que mai haurien de ser exemple ni exemplars. I com a l’alcalde Robin Hood l’han entrevistat a totes les principals televisions perquè expliqui ple d’orgull el seu sistema i defensi l’art de robar ni és gens rar que altres impresentables, per més gana que passin perquè tenen on anar a buscar menjar gratis, segueixen la seva gesta i animin a altres persones a seguir amb aquests actes delictius.

Per llei, aquestes persones que roben haurien d’anar una temporada a la presó i de fet no estaria gens malament perquè també seria una forma que els alimentessin però en aquest cas sense robar ja que ho pagaríem tots els altres amb els nostres impostos. I el primer hauria de ser l’alcalde de Marinaleda que a més té els nassos d’escudar-se en el seu escó de diputat i representant municipal per delinquir amb certa immunitat perquè sap que en aquest país és impossible, o quasi, veure a un polític entre reixes. 

Si, és ben trist que hi hagi gent en una situació precària o límit. És indignant que haguem de veure com cada dia hi ha més persones que han d’anar a buscar el menjar a les portes de les entitats que els distribueixen. Però això no dóna dret a saltar-se el sistema i robar a la valenta. Si un passa vergonya havent de demanar més n’hauria de passar robant.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS