MONT-ROIG: ARTESANS I TRADICIÓ


Per mantenir certes tradicions en temps de crisi, on no arriben les administracions cal que s’hi mulli la ciutadania. En aquest cas centro aquest escrit a Mont-roig del Camp on un grup de veïns i veïnes ha decidit mantenir la fira que es fa cada any al municipi tot i que ha transformat l’esdeveniment que era d’ambientació medieval en una Mostra d’Oficis i Mercat a l’Antiga.

L’últim cap de setmana d’aquest mes, els dies 29 i 30 de setembre, una quarantena d’artesans prendran part a aquesta trobada on, com en altres anys, també s’hi mullen les entitats locals i els elements festius de Mont-roig. El cap de setmana serà intens, ple d’actes ben variats que van destinats a petits i grans passant pels de mitjana edat i els qui gaudeixen l’adolescència. 

A la Plaça Gaieta Ivern i als carrers adjacents hi haurà els artesans que oferiran als assistents els seus productes gastronòmics, vins, joies i orfebreria, elements de decoració, joguines, titelles, complements de vestir, cosmètica, plantes i molts altres elements a preus assequibles. 

Com a complement a aquest esdeveniment els participants aniran tots vestits d’època. Alguns d’ells elaboraran els seus productes en directe a la mateixa plaça i a quatre punts del municipi hi haurà la recreació de quatre oficis antics. Fins i tot es podrà recordar com era una aula d’escola de fa unes quantes dècades. 

Amb les ganes que hi han posat els veïns responsables de l’organització segur que tot surt força bé però per garantir l’èxit és com sempre important que hi vagi gent. Per això us demano que passeu la veu i feu el boca-orella que sempre funciona en aquests casos. 

Per a més informació us aporto un canal de contacte, un grup creat al Facebook per aquesta ocasió (https://www.facebook.com/mostraoficismercatalantiga). Ei! Que jo hi seré! Us hi espero!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS