LA LLISTA DIFÍCIL



El diari El País proposa als lectors elaborar una llista amb les cent millors pel·lícules de lahistòria del cinema. La crida és interessant però certament complicada si ets un amant de la gran pantalla i tens entre les teves aficions l'art de devorar cintes i produccions a dojo.

Òbviament que cent són moltes pel·lícules i que la tria es fa més fàcil però es complica quan ha de col·locar les millors que has vist en els deu primers llocs. Perquè unes tenen elements atractius i moments que no són tan interessants i les mancances que t'aporta una pel·lícula te les guareix una altra.

En tot cas, i com he parlat de cinema en moltes ocasions en aquest blog, comparteixo avui una escena que m'agrada d'una pel·lícula que m'encanta. Es tracta del "Lladre de bicicletes" del Vittorio de Sica. Crec, i ho afirmo també, que és una d'aquelles joies que cal tenir a la prestatgeria per tornar a veure en qualsevol moment. 

Mentre penseu en les pel·lícules que heu vist i intenteu elaborar la vostra llista us deixo amb aquesta escena on el diàleg entre els dos adults no té pèrdua sobretot per una frase. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS